Welkom bij DRÄCO
zoeken:

WEVERS BV, gevestigd aan Gronausestraat 150, NL-7533 BR Enschede, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

WEVERS BV, Gronausestraat 150,

NL-7533 BR Enschede +31-53-4316041

 

Jurgen Sigel is de Functionaris gegevensbescherming van WEVERS BV. Hij is te bereiken via info@weversbv.nl.

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

WEVERS BV verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

 

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Firmanaam

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- Faxnummer

- E-mailadres

- IP-adres

- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch

- Gegevens over uw activiteiten op onze website

- Internetbrowser en apparaat type

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@weversbv.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

WEVERS BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling

- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder

- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

- Om goederen en diensten bij u af te leveren

- WEVERS BV verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

 

Geautomatiseerde besluitvorming

WEVERS BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van WEVERS BV) tussen zit. WEVERS BV gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: Exact online handel, MS Excel, MS Word.

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

WEVERS BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

persoonsgegevens                   > 7 jaar  tbv order- en offerteverwerking, vervolgcommunicatie

Personalia                                  > 7 jaar  tbv order- en offerteverwerking, vervolgcommunicatie

Adres                                          > 7 jaar  tbv order- en offerteverwerking, vervolgcommunicatie

Enzovoort                                   > 7 jaar tbv order- en offerteverwerking, vervolgcommunicatie

 

 

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

WEVERS BV deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. WEVERS BV blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt WEVERS BV uw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met uw nadrukkelijke toestemming.

WEVERS BV deelt zijn betalingservaringen met GRAYDON Nederland BV. Wij leveren de volgende informatie aan GRAYDON: Deb.nr., Bedrijfsnaam, Adres, Postcode, Plaats, Land, Telefoon, Fax, BTW-nummer, nr. Kamer van Koophandel, betaaltermijnen van facturen. Lees hier de privacy statement van Graydon Nederland: https://www.graydon.nl/sites/graydon/files/visual_select_file/WP%20PRIVACY-STAT-NL.pdf

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

WEVERS BV gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door WEVERS BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

 

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@weversbv.nl.

 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

WEVERS BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

WEVERS BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@weversbv.nl

 

 

Deze Privacyverklaring wordt van tijd tot tijd bijgewerkt. Wij raden u daarom aan regelmatig onze Privacyverklaring te raadplegen, zodat u op de hoogte bent van wijzigingen. Deze Privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op: 23 mei 2018.

 

 

 

Cookies & Cookiebeleid

Wat is een cookie?

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door de browser op de harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Deze cookies beschadigen je computer niet.

Weversbv.nl gebruikt de volgende cookies:

First party cookies:

  • Google Analytics (tracking cookies)
  • Functionele en technische cookies (sessiecookies)
  • Overig: cookie control cookies

Third-party cookies (cookies van derden):

  • Advertentieprogramma’s
  • Social Media

Lees in de volgende paragrafen meer over de individuele cookies. In hoofdstuk 3 lees je meer over hoe je cookies in of uit kunt schakelen.

1. First Party Cookies

1.1 Google Analytics (tracking cookies)

Via onze website wordt een cookie geplaatst van het bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken en daar rapportages van te krijgen. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

De informatie die Google verzamelt wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. Het IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google stelt zich te houden aan de Safe Harbor principles en is aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

1.2 Functionele en technische cookies (noodzakelijke cookies)

Technische cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn om de website(s) van Doit Online Media te laten functioneren, om een account aan te maken, om te kunnen inloggen en om fraude met je account te detecteren. Functionele cookies onthouden jouw voorkeuren. Bij weversbv.nl wordt geen gebruik gemaakt van functionele cookies, op cookie control cookies na (paragraaf 1.3).

1.3 Overig: cookie control cookies

Deze cookies worden geplaatst om jouw voorkeuren met betrekking tot cookies te onthouden. Deze zijn noodzakelijk om te weten of je wel of geen toestemming geeft voor het opslaan van de volgende cookies op je apparatuur:

  • Google Analytics (statistieken)
  • Cookies van advertentieprogramma’s
  • Social Media cookies

2. Third Party Cookies

2.1 Tracking cookies voor relevante advertenties

Je gaat akkoord met ons cookiebeleid als je gebruik maakt van onze website of impliciet toestemming hebt gegeven, tenzij je de instellingen wijzigt (waarover meer in hoofdstuk 3). Na akkoord/toestemming plaatsen andere partijen “tracking cookies” op je apparatuur om advertenties beter af te stemmen op jouw voorkeuren. Deze cookies gebruiken zij om bij te houden welke pagina’s je bezoekt buiten hun netwerk, om zo een profiel op te bouwen van jouw online surfgedrag. Dit profiel wordt mede opgebouwd op basis van vergelijkbare informatie die zij van jouw bezoek aan andere websites uit hun netwerk krijgen. Dit profiel wordt niet gekoppeld aan je naam, adres, e-mailadres en dergelijke zoals bij ons bekend, maar dient alleen om advertenties af te stemmen op jouw profiel zodat deze zo veel mogelijk relevant voor jou zijn.

2.2 Social Media

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Lees de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te weten wat zij met jouw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.

De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Safe Harbor principes en zijn aangesloten bij het Safe Harbor-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

3. In- en uitschakelen en verwijdering van cookies

Wil je cookies inschakelen of uitschakelen - of je instellingen wijzigen? Dit kan via de instellingen van je browser (bijvoorbeeld Internet Explorer, Safari, Firefox, Mozilla of Chrome). Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies vind je in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van je browser. Deze verschillen per browser. Je kunt ervoor kiezen om in je browser de 'do not track' functionaliteit activeren.

Verwijderen en accepteren tracking cookies en cookies geplaatst door derden:

Sommige tracking cookies worden geplaatst door derden die onder meer via onze website relevante advertenties vertonen die aansluiten op jouw voorkeuren. Deze cookies kun je centraal verwijderen via Your Online Choices zodat ze niet bij een website van een derde teruggeplaatst worden.

Via de instellingen van je browser kun je aangeven of en, zo ja, welke cookies je accepteert. Het verschilt per browser waar deze instellingen zich bevinden. Via de Help-functie van je browser kun je de exacte locatie en werkwijze achterhalen.

Weigeren van specifieke cookies:

Als je (bepaalde) cookies weigert, kan het zijn dat je niet of niet volledig gebruik kunt maken van de functionaliteiten van onze website. Het weigeren van cookies betekent overigens niet dat je geen advertenties meer te zien krijgt. Je zult nog steeds advertenties zien in je browser, maar deze zijn dan niet langer afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

Informatie over cookies

Op de volgende websites vind je meer informatie over cookies:

Neem contact met ons op als je vragen hebt.

Deze website maakt gebruik van cookies. We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen efficiënter te maken.

Volgens de wet mogen wij cookies op uw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we uw toestemming nodig.

Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Uw toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.weversbv.nl en www.dracotools.com

 

Cookieverklaring laatst bijgewerkt op 25-5-2018.

 

NOODZAKELIJK (2)

           

 

           

Cookienaam

 

Aanbieder

 

Doel

 

Vervaldatum

AWSELB

 

writer.smartlook.com

 

Gebruikt om verkeer naar de website te distribueren op verschillende servers om de responstijden te optimaliseren.

 

Sessie

CookieConsent

 

doitonlinemedia.nl

 

Slaat de cookiestatus van de gebruiker op voor het huidige domein.

 

1 jaar

 

           

 

           

VOORKEUREN (1)

           

 

           

Cookienaam

 

Aanbieder

 

Doel

 

Vervaldatum

lang

 

ads.linkedin.com

 

Onthoudt de door de gebruiker geselecteerde taalversie van een website.

 

Sessie

 

           

 

           

STATISTIEKEN (6)

           

 

           

Cookienaam

 

Aanbieder

 

Doel

 

Vervaldatum

_dc_gtm_UA-#

 

doitonlinemedia.nl

 

Gebruikt door Google Tag Manager om het laden van een Google Analytics-scripttag te regelen.

 

Sessie

_ga

 

doitonlinemedia.nl

 

Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

 

2 jaar

_gat_gtag_UA-#

 

doitonlinemedia.nl

 

Gebruikt door Google Analytics om verzoeksnelheid te vertragen

 

Sessie

_gid

 

doitonlinemedia.nl

 

Registreert een uniek ID die wordt gebruikt om statistische gegevens te genereren over hoe de bezoeker de website gebruikt.

 

Sessie

_pk_id#

 

doitonlinemedia.nl

 

Verzamelt statistieken over de bezoeken van de gebruiker aan de website, zoals het aantal bezoeken, de gemiddelde tijd die op de website is doorgebracht en welke pagina's zijn gelezen.

 

1 jaar

_utm.gif

 

google-analytics.com

 

Trackingscode van Google Analytics die details over de browser en computer van de bezoeker registreert.

 

Sessie

 

           

 

           

MARKETING (15)

           

 

           

Cookienaam

 

Aanbieder

 

Doel

 

Vervaldatum

ads/user-lists/#

 

google.com

 

Niet geclassificeerd.

 

Sessie

bcookie

 

linkedin.com

 

Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services.

 

2 jaar

BizoID

 

ads.linkedin.com

 

Niet geclassificeerd.

 

179 dagen

bscookie

 

linkedin.com

 

Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services.

 

2 jaar

collect

 

google-analytics.com

 

Gebruikt om gegevens naar Google Analytics te verzenden over het apparaat en het gedrag van de bezoeker. Traceert de bezoeker op verschillende apparaten en marketingkanalen.

 

Sessie

fr

 

facebook.com

 

Gebruikt door Facebook om een reeks advertentieproducten te leveren, zoals realtime bieden van externe adverteerders.

 

3 maanden

IDE

 

doubleclick.net

 

Gebruikt door Google DoubleClick om de acties van de websitegebruiker te registreren en te rapporteren na het bekijken of klikken op een van de advertenties van de adverteerder met het doel de effectiviteit van een advertentie te meten en om gerichte advertenties aan de gebruiker te presenteren.

 

1 jaar

lidc

 

linkedin.com

 

Gebruikt door de sociale netwerkdienst, LinkedIn, voor het volgen van het gebruik van embedded services.

 

Sessie

PREF

 

youtube.com

 

Registreert een unieke ID die door Google wordt gebruikt om statistieken bij te houden over hoe de bezoeker YouTube-video's op verschillende websites gebruikt.

 

8 maanden

r/collect

 

doubleclick.net

 

Niet geclassificeerd.

 

Sessie

test_cookie

 

doubleclick.net

 

Gebruikt om te controleren of de browser van de gebruiker cookies ondersteunt.

 

Sessie

tr

 

facebook.com

 

Niet geclassificeerd.

 

Sessie

UserMatchHistory

 

ads.linkedin.com

 

Niet geclassificeerd.

 

179 dagen

VISITOR_INFO1_LIVE

 

youtube.com

 

Probeert de bandbreedte van gebruikers te schatten op pagina's met geïntegreerde YouTube-video's.

 

179 dagen

YSC

 

youtube.com

 

Registreert een unieke ID om statistieken bij te houden van welke video's van YouTube de gebruiker heeft gezien.

 

Sessie

 

           

 

           

NIET GECLASSIFICEERD (14)

           
             

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_combi

 

doitonlinemedia.nl

 

Wordt gebruikt door VWO wanneer bezoekers een bepaalde combinatie van een test zien. De cookie zorgt ervoor dat bezoekers bij ieder nieuw bezoek dezelfde combinatie zien.

 

3 maanden

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_exclude

 

doitonlinemedia.nl

 

Deze cookie wordt gebruikt door VWO om bepaalde bezoekers uit te sluiten van een test.

 

3 maanden

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_goal_GOAL_ID

 

doitonlinemedia.nl

 

Wordt gebruikt wanneer een doel in VWO is aangemaakt.

 

3 maanden

_vis_opt_exp_EXPERIMENT_ID_split

 

doitonlinemedia.nl

 

Deze cookie wordt gebruikt door VWO bij een splittest.

 

3 maanden

_vis_opt_out

 

doitonlinemedia.nl

 

Deze cookie, gebruikt door VWO, bepaalt dat een bezoeker geen deel uitmaakt van een test.

 

10 jaar

_vis_opt_s

 

doitonlinemedia.nl

 

Dit is een cookie die wordt gebruikt door VWO en constateert of een bezoeker voor het eerst deelneemt aan een test of niet.

 

3 maanden

_vis_opt_test_cookie

 

doitonlinemedia.nl

 

Dit is een tijdelijke cookie voor een sessie, gebruikt door VWO, om te achterhalen of de cookies zijn toegestaan in de browser of niet.

 

Sessie

_vwo_uuid

 

doitonlinemedia.nl

 

Deze cookie genereert een unieke ID voor iedere bezoeker en wordt gebruikt voor het segmentatierapport in VWO.

 

1 dag

PHP5SESSID

 

doitonlinemedia.nl

 

Niet geclassificeerd.

 

Sessie

server

 

doitonlinemedia.nl

 

Niet geclassificeerd.

 

Sessie

smartlookCookie

 

manager.smartlook.com

 

Niet geclassificeerd.

 

Sessie

ssupp.chatid

 

doitonlinemedia.nl

 

Niet geclassificeerd.

 

Sessie

ssupp.vid

 

doitonlinemedia.nl

 

Niet geclassificeerd.

 

179 dagen

UUID#[abcdef0123456789]{53}

 

doitonlinemedia.nl

 

Niet geclassificeerd.

 

Sessie

NIEUWS
AANBIEDING

Rolbender NIEUW

Handig setje voor het zetten van rechte of gebogen stukken tot 90º (EcO-Bender & BKK 25) en het omzetten tot 180º (Disc-Bender DB 41).

Dit praktische set bestaat uit:

Bekijk artikel
Copyright © DRÄCO 2018 | Webdesign & CMS : DO-IT Online